Leishmania

Er is een nieuwe website gelanceerd met duidelijke informatie over Leishmania. Wil je meer weten over deze parasitaire aandoening, lees hier dan verder.

www.leishmania.nl is een initiatief van en opgesteld door:

Dr. Esther Pieters, dierenarts en gespecialiseerd in buitenlandse honden, Anicura Verwijscentrum Dordrecht, Nederland

Diana Jansen, Spanje, beheerder van Facebook groep ‘Mijn hond heeft leishmania’

Adrie Beyen, Nederland, beheerder van Facebook groep ‘Mijn hond heeft leishmania’, oprichter St. Angel’s Choice, actief in Noord-Macedonië

Alex Voncken, Nederland, oprichter St. Setter Rescue Netherlands, actief in Italië, Spanje en Griekenland, mede-oprichter S.A.A.N. (Stray Animal Association Netherlands)


Bestuurswijziging

Er zijn wat veranderingen in het bestuur van 112cg Holland! Renee, we willen jou bedanken voor al je inzet en alle adopties die je hebt geregeld, maar voor jou was het nu tijd om je energie over andere vlakken te verdelen. Ondanks dat, zal je natuurlijk altijd Charlot blijven steunen waar kan, en zit 112 Carlota Galgo’s in je hart.

Annet zal vanaf nu secretaris van de Nederlandse stichtingen zijn en zal de rol van adoptieconsulente overnemen. Wel willen we hierbij benadrukken dat wanneer er interesse is in een hond, wij allemaal natuurlijk klaarstaan om je te woord te staan! Daarnaast houdt Annet ook onze Facebook pagina bij en helpt ze met deze website.

Bo blijft voorzitter, en Inge blijft haar rol van penningmeester houden.

Marjolein zit niet officieel in het bestuur, maar die is allround supporter en helpt overal in mee. Ook zeker een taak die we niet mogen onderschatten.

Wij zullen alle vier aanwezig zijn in Oss aankomende zondag. In onze kraam is vanalles te koop van 112carlotagalgos, maar ook armbandjes, glazen, kleding en nog veel meer.

We hopen jullie dan te zien. We gaan er een geweldige dag van maken!

Groetjes,
Annet, Inge, Bo en Marjolein


SAVE THE DATE, 4 Februari 2024

In 2024 wordt de protestmars in Nederland gehouden op 4 februari. Wij hopen op een grote opkomst dus noteer s.v.p. alvast deze datum. Meer informatie volgt eind van het jaar. 

Heb je geen windhond maar een andere hond of geen hond en wil je ook meelopen, je bent van harte welkom!