Kalender 2024

Even de foto van onze Belgische collega's geleend om ook onze Nederlandse 112CG vrienden erop te attenderen dat de inschrijflijst, voor de nieuwe kalender 2024, bij deze is geopend!

We hebben er 25 besteld dus op = op en ze kosten gelukkig nog net zoveel als vorig jaar. € 15,00 excl. verzendkosten. Heb je interesse dan zie ik jouw bestelling graag tegemoet. De bestellingen gaan op volgorde van binnenkomst en niet meer dan 2 kalenders p.p. Op deze manier geven we iedereen een kans.
Je kunt je bestelling doorgeven door een e-mail te sturen naar

112cg.holland@outlook.com


❗️Update: De polswarmers zijn uitverkocht. Binnenkort hebben we ze weer. Je kunt ze natuurlijk altijd wel vast bestellen.❗️

Polswarmers, heerlijk voor de koude dagen! Deze mooie  polswarmers zijn gedoneerd door Saartje Originals en de volledige opbrengst gaat naar 112carlotagalgos. 

Deze kosten slechts € 12,95 per paar( excl. verzendkosten).

Wil je een paar bestellen?

Stuur een appje of bel naar Annet 0640252747.

Je kunt ook emailen naar 112cg.holland@outlook.com

 


Wij hebben nieuwe kleding voor jou als windhondenliefhebber. Onze  kledingleverancier, Koppers Textieldrukkerij uit Houten, is dermate flexibel zodat jij jouw kledingstuk zelf kan samenstellen. Deze kleding is van uitstekende kwaliteit stof  en je kunt dus jouw kledingstuk helemaal zelf samen stellen qua model, kleur en tekst-en afbeeldingskleur. Wij hebben polo's, t-shirts, zoodies, hoodies en jacks.

Wil je voorbeelden zien? Stuur dan even een appje of bel naar Annet: 0640252747.

Je kunt ook emailen naar 112cg.holland@outlook.com

Klik hier om jouw kledingstuk te bestellen.

Binnenkort komen de originele afbeeldingen hieronder te staan.